Reisebrev juni 2015

No Comments

Endelig er vi hjemme. Dette følte jeg (Rune), da vi landet i Malaga 31. mai i 17-tiden. Jeg hadde vært her nok ganger nå til å begynne å tenke på Monte Selwo som et hjem. Vi var nå på femte året.

Vi ble hentet på flyplassen av vår kjære, skotske nabo – Ken. Ettersom mine foreldre var på reise til Cadiz denne helgen, ble vi transportert av vår villige nabo. Meget hyggelig. Senere på kvelden hentet jeg og Astrid våre venner, som hadde vært 2 dager på hotell i nærheten. Vi skulle nå være her i 22 dager, 8 med venneparet fra Sandefjord.

Dagene gikk fort i ett. Det ble soling, hygge, pils, mojitos og biljard om hverandre. Vi var også på Puro Beach den ene tirsdagen, da de arrangerte Full Moon Party/White Party. Det ble konsumert et større kvantum sushi, og god drikke med. En telemarking og ny nabo, Bengt – var også med på både det ene og det andre. Det viste seg at han akkurat hadde kjøpt pent house leilighet i samme blokk som oss. Hyggelig kar med mye futt. Vi får det mye gøy fremover!

Det sies at «tiå går fort i godt lag» -Det gjorde det så absolutt. Etter et lite knips var Helene og Hans Henrik allerede på vei til moderlandet Norge.

Underveis hadde vi hatt en dialog med søskenbarnet til Astrid – Margrethe. Hun ble så oppspilt av alle feriebildene våre den siste uken, så hun bestilte like så godt en reise ned to oss to dager etter østlandsparet hadde reist hjem. En liten snartur til Malaga, var hun plutselig på terrassen i Monte Selwo. Gud som vi hygget oss. Gode grillfester på terrassen, bading og shoppingturer i Puerto Banus. Dette oppsummerer tiårets ferie.

Takk for denne gang min kjære oase, snakkes snart.
– Rune Hagelin

Visningskveld i Klubben, Stavanger

No Comments

Tirsdag 11. november kl 19.00 har vi visningskveld der vi vil fortelle om Monteselwo sitt leilighetskompleks i Puerto Banus-området.

Møt opp og ta gjerne med venner. 44 lykkelige Rogalands- familier har allerede skaffet seg sin drømmebolig sammen med oss. Kanskje dere blir de neste? Adressen er Olavskleiven 26, Stavanger.

Det blir spansk vin og enkel servering. Vel møtt! Kontakt Reid på telefon 926 80 990 for evt. spørsmål.

Visningsturer hele oktober

No Comments

Vi har hatt stor pågang i hele sommer, noe vi synes er fantastisk. Alltid kjekt å dele våre «perler» med nordmenn fra vestlandet. Har du interesse for en av våre leiligheter eller prosjekter? Ønsker du å reise en tur ned for å ta en nærmere inspeksjon? Få litt inspirasjon? Bli med oss på en visningstur. I hele oktober har vi visningsturer, så her har du en gylden mulighet.

Hiv deg på nå, send oss en e-post via kontaktsiden, så arrangerer vi en flott tur skreddersydd etter dine ønsker.

Guttene på tur 2013

No Comments

Ungdommer på tur. Fem gutter – én leilighet – tre uker. De har kost seg utrolig mye. Besøkt apekatter i Gibraltar, luktet på utelivet og hatt utallige timer på stranden. Dette er bare noen av tingene de har funnet på. Mesteparten av de har også en stor interesse for golf. Denne ble fordøyet under hete runder på den lokale golfbanen La Resina. Hele syv dager hadde de på banen, det er imponerende! Hvem som vant totalt, vil ingen av de avsløre. Ellers viser det bare hvor lett komplekset Monteselwo fungerer for selv den yngre garde. Med alt av muligheter en liten biltur unna – skal det ikke stå på aktiviteter.

Puerto Banus byr på alt fra yrende by -og natteliv, til lukrativ shopping og nydelige restauranter i havnen. Her kan du se alt, da mener jeg alt. Ferrari, Bugatti, Zonda, Porsche etc. Bare noen av bilmerkene som frekker seg på boulevarden. Dette må oppleves!

Jeg var selv nedom de siste dagene for litt arbeid, og fikk selv gleden av å dele noen «kalde» med sønnen og nevøen min. Vi var ute å koste oss så mye vi kunne, noe som viser igjen i smilene på bildet over.

Flotte dager i Monteselwo

No Comments

Vi er nå inni tredje uken i Monteselwo. Hatt flott vær unde hele perioden, og flotte dager på ulike golfbaner i området. Monteselwo fylles nå med solglade Stavangerfamilier – og vi koser oss glugg i hel. Undertegnede med kone har en uke igjen i paradis, før vår sønn og nevø skal ned å kose seg tre uker i varmen. Vi håper alle beboere nyter sommeren like mye som vi har gjort, vi gleder oss allerede til neste gang. Nos veremos de nuevo! – På gjensyn!

Stand under Boligmessen

No Comments

Vi hadde stand under Bolig og Livsstilsmessen i Sørmarka Arena, i Stavanger. Her hadde vi besøk av flere interesserte boligkjøpere, og gud for en tilbakemelding. Vi setter pris på at flere og flere ønsker feriebolig i et land som «garanterer» over 300 soldager i året. Vi blir å se på flere messer fremover, så ikke glem å ta en titt tilbake på våre nettsider hyppig for mer informasjon om dette. Vi snakkes i solen!

Vil du vite mer om eiendommene eller kjøpsprosessen? Kontakt oss