Velkommen til Monte Selwo

Et lite kvarter fra Puerto Banùs, drømmenes by

Monte Selwo er et flott leilighetskompleks like ved Estepona og Puerto Banús, på sydkysten av Spania. Det ligger midt mellom Malaga og Gibraltar-stredet. Over 300 soldager i året, og en nydelig vintertemperatur gjør dette til et attraktivt feriested hele året. 90% av beboerene i Monteselwo er nordmenn fra Rogaland, noe som gjør dette til et flott felleskap av mennesker. Komplekset har garasjeanlegg med to parkeringsplasser per enhet og tilhørende bod.

På fellesområdene finner du to basseng, et godt egnet for små barn. Her er det også en gressplen for morsomme aktiviteter for barn og voksne. Det er også vært kjent å holde en grillfest og to i sesongen nede ved bassengene.

Leilighetene

Leilighetene i seg selv er meget moderne, med flotte kjøkken fasiliteter, nymoderne bad og eget vaskerom. Alt av hvitevarer er allerede innstallert. Alle rommene er flislagde, med aircondition.

Penthouse leilighetene har to etasjer – med et toalett nede, og to bad oppe. De leilighetene som går over et plan, har også to bad. Ene med dysj og det andre med dysj og badekar kombinert. De leilighetene som går over to plan har også peis i første etasje.

Terrassene er store og solrike. Her er noen mål utvendig og innvendig;

Penthouse leilighet på endene har bruttoareal på 110m² og 76m² terrasse.
Penthouse leilighet i midt har bruttoareal på 103m² og 34m² terrasse.
Enflate leilighet på endene har bruttoareal på 105m² og 92m² terrasse.
Enflate leilighet i midt har bruttoareal på 98m² og 59m² terrasse.

Vi beskriver innvendig og terrasse i størrelse. Meglerene her nede bruker ordet «bruksareal» på leilighetene når de beskriver størrelsen. Dette inkluderer boder og innvendig parkering. Da vil leilighetene i Monte Selwo vær mellom 200-250 kvadrat i bruksareal.

Film fra Monte Selwo

Kontakt oss

Reid Hagelin
Telefon: +47 926 80 990
Send e-post

Samarbeidspartnere

nykredit

ignacio
comfort-car-care

Oversikt over leiligheter til salgs

Leilighetene til salgs har et grønt punkt. Før musen over for å se informasjon, og klikk deg videre for å se prospektet.

Visningsturer

Vi tilbyr visningsturer til Monte Selwo hele året. Norwegian og SAS flyr nesten daglig ned til Malaga, hvor du vil bli hentet av oss.
Vi vil også bo i Monte Selwo-anlegget under hele turen. Dette gir deg som kunde en god opplevelse i omgivelsene våre, og ikke minst en trygghet i forhold til produktet.

Ønsker du å høre mer om visningsturene, kan du sende oss en melding via vårt kontaktskjema.