2015 juli

Reisebrev juni 2015

No Comments

Endelig er vi hjemme. Dette følte jeg (Rune), da vi landet i Malaga 31. mai i 17-tiden. Jeg hadde vært her nok ganger nå til å begynne å tenke på Monte Selwo som et hjem. Vi var nå på femte året.

Vi ble hentet på flyplassen av vår kjære, skotske nabo – Ken. Ettersom mine foreldre var på reise til Cadiz denne helgen, ble vi transportert av vår villige nabo. Meget hyggelig. Senere på kvelden hentet jeg og Astrid våre venner, som hadde vært 2 dager på hotell i nærheten. Vi skulle nå være her i 22 dager, 8 med venneparet fra Sandefjord.

Dagene gikk fort i ett. Det ble soling, hygge, pils, mojitos og biljard om hverandre. Vi var også på Puro Beach den ene tirsdagen, da de arrangerte Full Moon Party/White Party. Det ble konsumert et større kvantum sushi, og god drikke med. En telemarking og ny nabo, Bengt – var også med på både det ene og det andre. Det viste seg at han akkurat hadde kjøpt pent house leilighet i samme blokk som oss. Hyggelig kar med mye futt. Vi får det mye gøy fremover!

Det sies at «tiå går fort i godt lag» -Det gjorde det så absolutt. Etter et lite knips var Helene og Hans Henrik allerede på vei til moderlandet Norge.

Underveis hadde vi hatt en dialog med søskenbarnet til Astrid – Margrethe. Hun ble så oppspilt av alle feriebildene våre den siste uken, så hun bestilte like så godt en reise ned to oss to dager etter østlandsparet hadde reist hjem. En liten snartur til Malaga, var hun plutselig på terrassen i Monte Selwo. Gud som vi hygget oss. Gode grillfester på terrassen, bading og shoppingturer i Puerto Banus. Dette oppsummerer tiårets ferie.

Takk for denne gang min kjære oase, snakkes snart.
– Rune Hagelin

Vil du vite mer om eiendommene eller kjøpsprosessen? Kontakt oss