2013 august

Guttene på tur 2013

No Comments

Ungdommer på tur. Fem gutter – én leilighet – tre uker. De har kost seg utrolig mye. Besøkt apekatter i Gibraltar, luktet på utelivet og hatt utallige timer på stranden. Dette er bare noen av tingene de har funnet på. Mesteparten av de har også en stor interesse for golf. Denne ble fordøyet under hete runder på den lokale golfbanen La Resina. Hele syv dager hadde de på banen, det er imponerende! Hvem som vant totalt, vil ingen av de avsløre. Ellers viser det bare hvor lett komplekset Monteselwo fungerer for selv den yngre garde. Med alt av muligheter en liten biltur unna – skal det ikke stå på aktiviteter.

Puerto Banus byr på alt fra yrende by -og natteliv, til lukrativ shopping og nydelige restauranter i havnen. Her kan du se alt, da mener jeg alt. Ferrari, Bugatti, Zonda, Porsche etc. Bare noen av bilmerkene som frekker seg på boulevarden. Dette må oppleves!

Jeg var selv nedom de siste dagene for litt arbeid, og fikk selv gleden av å dele noen «kalde» med sønnen og nevøen min. Vi var ute å koste oss så mye vi kunne, noe som viser igjen i smilene på bildet over.

Vil du vite mer om eiendommene eller kjøpsprosessen? Kontakt oss